Tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on H-line Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 3.6.2020. Viimeisin muutos 3.6.2020.

1. Rekisterinpitäjä

H-line Oy, Y-0861860-6

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Merja Hartman, info@headline.ac

3. Rekisterin nimi

H-line Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on
rekisterinpitäjän oikeutettu etu (asiakassuhde).

Henkilötietoja käsitellään palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen, kehittämiseen,
H-linen markkinointiin ja markkinatutkimuksiin.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, käyttäjätunnus, salasana, yritys/organisaatio, yrityksen Y-tunnus, verkkoyhteyden IP-osoite yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 8.6.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Parturi-kampaamo Headline
Turuntie 4
24100 Salo

02 731 2241
info@headline.ac
www.headline.ac
0861860-6

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Tilaukset maksetaan Checkout Finland Oy:n kautta (y-tunnus 2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.
Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun H-linelle. 

Checkout Finland Oy, Hämeenkatu 6A, 33100 Tampere, puh. 0800-552010

https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Parturi-kampaamo Headline
Turuntie 4
24100 Salo

02 731 2241
info@headline.ac
www.headline.ac
0861860-6

Toimitustavat ja -kulut

Yli 100€ tilaukset ilman toimituskuluja.

Nouto Postista tai postin pakettiautomaatista: 5,90 €

Nouto Matkahuollosta tai matkahuollon pakettipisteestä: 5,90 €

Nouto Salon Headline liikkeestä ja kesäaikaan myös Förbyn Cafe Vinssistä: 0€

Huom! Valittaessa toimitustavaksi “Nouto", ilmoitamme sähköpostiin kun tilaus on noudettavissa.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen, yleisesti 3 - 5 arkipäivää.
Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, normaalisti seuraavana arkipäivänä.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.
Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Vaihto- ja palautusehdot

Voit palauttaa vastaanottamasi tuotteet kuluttajasuojalain vaihto- ja palautusoikeuden mukaan 14 vrk:n kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Kaikista palautuksista perimme 10€ palautusmaksun rahan palautuksen yhteydessä. Ennen palauttamista lähetä ilmoitus meille sähköpostitse info@headline.ac. Ilmoituksessa tulee olla nimesi, tilauksen numero sekä palautettavat tuotteet. Mikäli tuotteessa on virhe, ilmoita siitä ja myös haluatko tilalle korvaavan tuotteen. Ilman ennakkoilmoitusta lähetettyjä palautuksia emme vastaanota.
Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntipakkauksen tulee olla ehjä ja avaamaton!
Käytä palautuksessa paketissa mukana tulevaa palautusilmoitusta ja palautustarraa.
Pakkaa tuotteet hyvin. Emme hyvitä palautuslähetyksessä rikkoutuneita tuotteita.
Palautuspaketin mukaan on laitettava palautusilmoitus kaikilla tiedoilla täydennettynä ja palautustarra liimattuna paketin päälle.
Palautusosoite myymäläämme on:
H-line Oy
Turuntie 4
24100 Salo

Palautettava tavara tulee lähettää 14 vuorokauden kuluessa paketin vastaanottamisesta.

Peruuttamisen kulut ja vaikutukset

Asiakas maksaa palautuksesta aina 10€ kulun, jonka perimme rahan palautuksen yhteydessä.
Maksun palautus meiltä tapahtuu 7 vrk. kuluessa palautuspaketin vastaanottamisesta.
Rahan palautus tapahtuu sen maksutavan mukaisesti, jota olette käyttänyt tilauksen teossa.

Teidän on lähetettävä palautettavat- / vaihdettavat tuotteet takaisin viivytyksettä, viimeistään 14 päivän kuluttua paketin vastaanottamisesta. Määräaikaa on noudatettu, kun lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa tuotteiden palautumisesta meille alkuperäiskunnossa, avaamattomina ja käyttämättöminä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista perimme takaisinmaksettavasta summasta 10€ kulun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tilauksesi on kadonnut tai vaurioitunut kuljetuksen aikana tulee asiasta ilmoittaa välittömästi meille sekä tehtävä reklamaatio toimitustavan kuljetusyhtiölle, Postiin tai Matkahuoltoon.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit